Одржана шеста седница Савета Средњобанатског управног округа

Уторак, 5. новембар 2019. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић одржала је данас шесту седницу Савета управног округа у проширеном саставу, којој су присуствовали градоначелник Зрењанина и председници општина Сечањ, Житиште и Нова Црња, представница општине Нови Бечеј и руководилац Школске управе за сва три банатска управна округа. На седници су разматрани постојећи капацитети и потребе за новим предшколским установама и спремност локалних самоуправа да помогну у проширењу постојећих и изградањи нових објеката као и ангажовање општина у пружању подршке школама у увођењу једносменског рада који је показао многе позитивне ефекте, посебно у малим срединама.

Анализа потреба за запошљавањем нових инспектора, могућност бесплатног стручног усавршавања службеника у локалним управама преко Националне академије за јавну управу и упознавање са предлогом цивилно-војне сарадње у наредном периоду, такође су биле теме ове седнице Савета Средњобанатског управног округа.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©