Житиште обележило Међународни дан сеоских жена

Четвртак, 17. октобар 2019. год. - Међународни дан сеоских жена који се сваке године обележава 15. октобра одржан је данас у општини Житиште једанаести пут по реду. Манифестацију, која се одигравала на централном тргу у Житишту, традиционално организује Туристичка организације Житишта у сарадњи са општином и Комисијом за родну равноправност.

На отварању овог догађаја присутне је поздравила начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић, председница Скупштине општине Житиште и директор ТО Житиште Митар Шаренац, док су представнице удружења жена са територије ове општине на Тргу изложиле своје радове и представиле своје производе уз пригодан културни програм који су припремили полазници предшколских и школских установа.

У склопу обележавања Дана сеоских жена одржан је и округли сто на тему ``Из угла жене``у организацији Комисије за родну равноправност. 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©