Одржана седница Савета управног округа

Уторак, 18. јун 2019. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић одржала је данасу трећу седницу Савета округа у складу са Планом рада за текућу 2019. годину. На седници, којој су присуствовали градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и председници општина Сечањ, Житиште и Нова Црња: Предраг Рађеновић, Митар Вучуревић и Владимир Бракус, највише се разговарало на тему обавеза које су локалне самоуправе преузеле у погледу реализације пројеката путне инфаструктуре у договору са ЈП ``Путеви Србије`` и Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Такође су разматране информације о фазама спровођења владиног пројекта ``Ажурирање адресног регистра``као и информације о резултатима озакоњења бесправно саграђених објеката на подручју  Округа.

Рад и резултати рада републичких и покрајинских инспекција у претходном периоду, такође су били тема ове седнице. На крају рада Савета договорене су нове активности и разматрање још неких актуелних тема за наредни период.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©