Свечани пријем за најуспешније ученике у Округу

Петак, 14. јун 2019. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић већ трећу годину заредом традиционално приређује свечани пријем за најуспешније ученике основних и средњих школа у Округу. Пријем за школску 2018/2019. годину уприличен је у Барокној сали Градске куће у Зрењанину за 177 ученика и 107 њихових наставника и професора - ментора који су их припремали за републичка такмичења која се организују по календару Министарства просвете, науке и технологије и на којима су освојили једно од прва три места из различитих школских предмета.

Начелница Вучуревић се у свом уводном обраћању захвалила ученицима, њиховим родитељима и наставницима на уложеном труду и честитала на успеху који су постигли за своје школе и себе лично и том приликом указала на значај улагања у лично образовање и усавршавање са жељом да постану добри људи којима ће поносити њихове породице, школе, општине и цели Округ. Уз честитке и фотографисање, ученицима и наставницима начелница Округа је уручила скромне поклоне.

На крају свечаности, у име свих награђених ученика обратила се Милица Јоцић, ђак генерације у Зрењанинској гимназији, која је ове школске године освојила треће место на републичком такмичењу из руског језика и прво место на НИС-овој олимпијади, које је освајала и претходних година, захваљујући успешном раду са професорком руском Ирином Убовић. Она се захвалила школи, професорима, Средњобанатском округу и граду Зрењанину који прате њихов рад и успехе и умеју да их награде за њихове успехе и уложени труд.

За успомену на овај догађај направљена је групна фотографија на централном зрењанинском тргу испред споменика краљу Петру I Карађорђевићу.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©