Обилазак терена након обилних падавина

Четвртак, 6. јун 2019. год. - Начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић заједно са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем обишла је данас терен у местима Бело Блато и Чента како би се упознали са ситуацијом након обилних киша које су забележене ових дана на територији Града Зрењанина. У обиласку терена и црпних станица били су и директор водопривредног предузећа ``Средњи Банат`` Миодраг Пјешчић и начелник Одељења за ванредне ситуације у Зрењанину Горан Марјановић.

На снази је редовна одбрана од поплава на тим подручјима као и на водотоцима Тамиша, Бегеја и Тисе. Тренутно стање је под контролом и сви системи су у функцији тако да нема изливања канала нити водотока, док је начелница Вучуревић тим поводом потврдила да су све надлежне службе у приправности и прате стање на терену, као и да није било ванредних ситуација иако за сада постоји само опасност од подземних вода.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©