Министар рада Зоран Ђорђевић посетио Зрењанин

Уторак, 7. мај 2019. год. - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић боравио је у радној посети Граду Зрењанину. Након радног састанка са градоначелником Зрењанина Чедомиром Јањићем и његовим сарадницима, којем су присуствовали начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић, посланица у Скупштини АП Војводине Стојанка Лекић, директорка Центра за социјални рад у Зрењанину Оливера Лисица и начелница Одељења за друштвене делатности Градске управе Јелена Драгић, министар Ђорђевић посетио је и Центар за социјални рад и упознао се с њиховим радом и активностима и којом приликом су размењене битне информације.

Тема разговора била је и обнова зграде зрењанинског Центра за социјали рад, која је у приличној мери руинирана, и препорука министра да се уз подршку Града и Центра аплицира за средства код Канцеларије за јавна улагања.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©