У Сечњу отворена канцеларија за младе

Среда, 20. март 2019. год. - Поводом реализације пројекта ``Оснивање канцеларије за младе``који је започет почетком ове године у општини Сечањ као подршка иницијативама младих, данас је одржана завршна конференција. О значају овог пројекта на скупу су говорили председник општине Сечањ Предраг Рађеновић, помоћник покрајинског секретара за спорт и омладину Драган Милић, начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић и координаторка пројекта Марија Аћимовић.

Поводом отварања истакнуто је да ће Канцеларија бити од помоћи младима у решавању њихових проблема као и реализацији идеја и иницијатива које ће допринети развоју општине Сечањ. Овај пројекат реализован је уз финансијску подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину АП Војводине.

Републичка и покрајинска влада доста улажу и раде на пољу унапређења политике за младе као и локалне самоуправе које такође подржавају активну политику за младе. У Средњобанатском управном округу све општине и град Зрењанин имају канцеларије за младе и подржавају њихов рад.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©