Конференција о студији развоја потенцијалних бањских локалитета у Војводини

Петак, 15. март 2019. год. - У великој сали Скупштине АП Војводине у Новом Саду одржана је Конференција под називом ``Презентација студија развоја педесет потенцијалних бањских локалитета на подручју Аутономне покрајине Војводине`` на којој су представљене студије израђене у складу са планом активности и програмом рада Покрајинског секретаријата за привреду и туризам за 2018. годину и које су презентовале свеобухватну анализу потенцијала природних лековитих фактора, лековите воде, блата, гаса и климе.

На основу тих студија на подручју Војводине препознато је педесет локалитета са лековитим потенцијалима, од којих се на подручју Средњобанатског управног округа налазе локације у четири насељена места: Лазарево, Торда, Нови Бечеј и Бања Русанда. Студије обухватају и истаживања која представљају основ за унапређење туристичких производа и услуга и основ за одржив и савремен развој туристичке понуде.

Конференцији је присуствовала и начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић, поред представника локалних самоуправа и других управних округа са територије АП Војводине.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©