Презентација јавних позива НСЗ у локалним самоуправама Средњобанатског управног округа

Уторак, 12. март 2019. год. - Јучерашњом презентацијом у Житишту, Национална служба за запошљавање, Филијала у Зрењанину, у сарадњи са локалним самоуправама започела је промоцију јавних позива и конкурса за запошљавање, посебно теже запошљивих категорија становништва, особа до тридесет година старости и особа са инвалидитетом.

Промоцији програма запошљавања која је одржана данас у Барокној сали Градске куће у Зрењанину присуствовало је више десетина посладаваца, представника малих и средњих предузећа и удружења, који су и били циљна група ове презентације.

Присутнима су се обратили заменик градоначелника Саша Сантовац, директорица покрајинске НСЗ Снежана Седлар и директорица Филијале НСЗ у Зрењанину Татјана Мијатовић, док су конкретно о јавним позивима и конкурсима за запошљавање, условима, роковима и другим појединостима говорили стручни сарадници Филијале у Зрењанину. 

На скупу којем је присуствовала и начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић, презентовани су и подаци о броју незапослених на нивоу Округа и града Зрењанина као и о стопама запослености које су у току прошле године вишеструко повећане у односу на ранији период.

Наредних дана промоција програма и мера активне политике запошљавања за 2019. годину као и јавних позива и мера НСЗ биће организоване и у осталим општинама Средњебанатског управног округа: Новом Бечеју, Новој Црњи и Сечњу.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©