Одржан састанак са начелницима локалних самоуправа

Понедељак, 4. фебруар 2019. год. - У седишту Средњобанатског управног округа начелница округа Снежана Вучуревић одржала је састанак са начелницима јединица локалних самоуправа на подручју Округа како би им пренела појединости из извештаја Министарства државне управе и локалне самоуправе о стању на реализацији одређених пројекта као и предлозима и смерницама за њихову имплементацију. Посебно је било говора о реализацији владиног пројекта ``Ажурирање адресног регистра``који још није окончан у свим градовима и општинама, ради чега су начелницима управа пренете препоруке за брже започињање и окончање започете процедуре.

Начелници локалних самоуправа су такође упознати и са појединостима приликом доношења предлога и одлука у вези са изменама и допунама Закона о територијалној организацији Републике Србије о чему су градови и општине благовремено обавештени од стране Министарства државне управе и локалне самоуправе.   

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©