Школе у Средњобанатском округу обележавају школску славу Свети Сава

Зрењанин, 27. јануар 2019. год. - Традиционално, као и претходних година све основне и средње школе у локалним самоуправама Средњобанатског управног округа свечано прослављају школску славу Светог Саву, у част првог српског архиепископа, просветитеља, зачетника књижевности и творца законодавства. Тим поводом ученици су за госте и званице извели низ програма и представа а заслужним појединцима, ученицима и наставницима, додељене су награде за постигнуте успехе у раду и на такмичењима. Светосавској академији поводом школске славе Светог Саве, одржаној у општини Житиште, поред бројних званица, присуствовала је и начелница Средњобанатског управног округа Снежана Вучуревић.

Свим школама, ученицима и просветним радницима, Округ упућује честитке и жеље за још већим успесима и постигнућима у раду и учењу поштујући лик и дело највећег српског просветитеља и учитеља Светог Саву. 

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©