Пријем за госте из братског Штрпца

Субота, 16. фебруар 2013. год. - Представници косовскометохијске општине Штрпце и чланови певачког друштва из овог места били су данас гости начелника Средњобанатског управног округа Душана Шијана. Од новембра 2012. године, када је Скупштина града Зрењанина донела одлуку о усвајању повеље о братимљењу Града Зрењанина и општине Штрпце, кренула је свеобухватна сарадња и дружења на пољу спорта и културе. У присуству новинара том приликом упућене су речи добродошлице и подршке будућој сарадњи и јачању пријатељских односа као и речи захвале због искреног и домаћинског пријема од стране грађана Зрењанина и Меленаца.

Пријему су присуствовали Бојан Савић, председник скупштине општине Штрпце, са сарадницима и чланови певачког друштва из Штрпца, који су боравили у Зрењанину на позив КУД ``Коло``из Меленаца поводом прославе јубилеја 140 година постојања, мр Иван Бошњак, градоначелник Зрењанина, Мирко Крлић, помоћник директора Канцеларије за КиМ, поједини чланови Градског већа Зрењанина и представници Матице Српске и удружења ``Светозар Милетић``у Зрењанину.

 

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©