Одржана пета седница Савета управног округа

Среда, 26. децембар 2012. год. - У седишту Средњобанатског управног округа данас је одржана пета седница Савета управног округа, последња у овој години. Осим сталних чланова Савета, градоначелника Зрењанина и председника општина са подручја округа, седници су присуствовали и представници других органа и организација, установа и предузећа са којима је Савет током године успешно сарађивао и који су у некој мери допринели раду овог тела. Председавајућа Савета, начелница управног округа Тања Дуловић је том приликом изнела најзначајнија питања и проблеме којима се Савет током године бавио и решавао на својим седницама. С обзиром на улогу Савета да пре свега разматра питања везана за услове рада запослених у републичким и покрајинским инспекцијама, начелница Дуловић је посебно истакла напоре да се обезбеди адекватан смештај запослених у реновираном објекту, до чега на жалост није дошло неразумном вољом одређених појединаца, припадника новоформиране локалне власти. Ангажованост локалних самоуправа у креирању повољног пословног окружења, предузимање мера за ублажавање последица суше, превентивне мере везане за зимски период и угроженост од обилних снежних падавина и наноса као и разматрање проблема идентификованих од стране инспекција приликом вршења инспекцијских надзора, такође су биле неке од тема којима се Савет бавио током године на својим седницама, истакла је начелница управног округа.

На крају седнице, која је имала свечани карактер, Тања Дуловић се захвалила свим присутнима на сардањи, укључујући и представнике медија, који су редовно присуствовали свим седницама, коректно извештавали грађане и тиме доприносили јавности рада Савета и Средњобанатског управног округа.

 

| Средњобанатски управни округ Зрењанин, Трг слободе 10 тел: 023/530-295. |   *** Услови коришћења *** |. Commission Junction Review. Средњобанатски управни округ

©